To chyba by艂a bardziej moja wina, bo mia艂am d艂u偶szy czas otworzon膮 stron臋, mo偶liwe, 偶e mnie po prostu wylogowalo, a ja tego nie zauwa偶y艂am ;p
Tablic nie ma na blogu, ale jutro mam zamiar wrzuci膰 posta o kolorach, w艂a艣nie jestem w trakcie rysowania szkicu

Mo偶liwe, 偶e w przysz艂o艣ci b臋d臋 rozwija艂a bardziej ten temat o ile b臋dzie takie zapotrzebowanie

Je偶eli macie te偶 inne ciekawe pomys艂y na temat ch臋tnie przygotuje odpowiedni post, szczeg贸lnie kiedy jest to temat zwi膮zany z krawiectwem

M贸wi膮c o dekoldzie w 艂贸dk臋 mia艂am na my艣li co艣 takiego jak w za艂膮czniku, tym bardziej skoro m贸wisz, 偶e lubisz tuniki ;p
Tyle ze zwracaj uwag臋 偶eby ca艂y d贸艂 by艂 ciemniejszy nie tylko jedna strona...my艣l臋, 偶e najciekawiej by wygl膮da艂a cieniowana od najja艣niejszej g贸ry po ciemniejszy d贸艂. Szkoda, 偶e nie mam opcji wyskoczy膰 z Tob膮 na zakupy, wtedy momentalnie by艣my znalaz艂y co艣 fajnego

.....ah i co do tunik to odradza艂abym na pewno takie odcinane w najszerszym miejscu bioder i te偶 zwracaj uwag臋 jak wygl膮dasz z ty艂u...bo mo偶e by膰 tak, 偶e tunika b臋dzie wygl膮da艂a lepiej zwiazana paskiem lub nawet wst膮偶ka..tyle, 偶e ju偶 musisz sama wtedy znale藕膰 najlepsz膮 linie, mi np najlepiej pasuj臋 w talii, ale moja figura podchodzi bardziej pod klepsydr臋,za to kole偶anka jest gruszk膮 i jej dobrze, kiedy zwi膮偶e pasek pod biustem (i to taki szerszy nawet na 10cm) bo w tym momencie jest najszczuplejsza i naprawd臋 bardzo korzystnie wtedy wygl膮da