Ja przy艂膮czam si臋 do g艂osu kole偶anek. Moim zdaniem mieszkanie deweloperskie jest lepszym rozwi膮zaniem ni偶 mieszkanie z rynku wt贸rnego, z kilku wzgl臋d贸w. Przede wszystkim mo偶emy je urz膮dzi膰 od a do z, a w przypadku mieszka艅 z drugiej r臋ki jeste艣my "skazani" na to, co zastaniemy. Dla mnie na przyk艂ad ma to du偶e znaczenie i kupuj膮c mieszkanie, od razu nastawia艂am si臋 na to, 偶e musi by膰 nowe. Poza tym, kupuj膮c mieszkanie od dewelopera, mamy wi臋ksz膮 pewno艣膰, 偶e wszystkie instalacje b臋d膮 pod艂膮czone prawid艂owo i b臋d膮 dzia艂a艂y. W przypadku mieszka艅 wt贸rnych mo偶e by膰 z tym r贸偶nie, dlatego ja preferowa艂am mieszkanie deweloperskie. Jak dla mnie, przy zakupie mieszkania kluczowa jest te偶 lokalizacja. Mi z m臋偶em na szcz臋艣cie uda艂o si臋 kupi膰 cztery k膮ty blisko centrum Elbl膮ga, ale poza jego bezpo艣rednimi granicami. Korzystaj膮c z okazji chcia艂abym Was zapyta膰, czy korzysta艂y艣cie z farb Nobiles Pory Roku? Z moim Robertem planujemy remont w du偶ym i ma艂ym pokoju, ale zastanawiamy si臋 jakie kolory wybra膰. Mi wspomniane Pory Roku bardzo podpasowa艂y, znalaz艂am je tutaj -
http://nobiles.pl/produkty/sciany-i-sufity/. A wy korzysta艂y艣cie z tych kolor贸w, napisa艂yby艣cie co艣 na ten temat? Z g贸ry dzi臋ki za odpowiedzi.